Disseny Gràfic

_3170356_retocada

/ / Disseny Gràfic · Diseño Gráfico · Graphic Design

Tant si necessites donar forma a una imatge corporativa des de zero o crear continguts que siguin relacionats amb ella, nosaltres som l’agència que et pot ajudar.

Possem a la teva disposició els nostres coneixements per dissenyar tot allò que et faci falta. Sempre tenint en compte les expectatives i el que espera rebre el teu target.

Fes un cop d’ull als serveis que Target Comunicació et pot oferir. Per últim, si estàs interessat, et recomanem que omplis el següent briefing per ajudar-nos a definir l’estratègia que haurem d’aplicar.

/ / Què et podem oferir? · ¿Qué te podemos ofrecer? · What can we offer?

A Target possem a la teva disposició els següents recursos per a que els puguis aplicar al teu negoci:

· Creació targetes de visita

Paper Estucat

50 targetes dissenyades i impreses: 60€

100 targetes dissenyades i impreses: 100€

Disponible en: *UVI – *Cantonades arrodonides – *Encunyats

Es tracta d’un tipus de targetes sense porositat, amb gran suavitat i blancor. Són resistents a la humitat i tenen un gramatge mínim de 40 grams fins a 450 grams. Per a targetes de visita utilitzarem gramatges compresos entre els 300 i els 450 grams, depenent de la consistència que vulguem donar a la targeta.
targeta de visita estucat

Paper Offset

50 targetes dissenyades i impreses: 60€

100 targetes dissenyades i impreses: 100€

Disponible en: *UVI – *Cantonades arrodonides – *Encunyats

A diferència de les targetes estocades, les targetes offset destaquen per la seva porositat. Normalment es treballa amb gramatges compressos entre els 60 i els 350 grams.
El paper offset es considera més elegant i el preu acostuma a ser més car. Hem de tenir en compte, doncs, que a major gramatge, més duresa. En aquest punt serà on haurem de valorar l’equilibri entre qualitat i preu.
Targeta de visita offset

*Tipus d’acabats per a les targetes:
– Brillantor UVI: Se li aplica a la targeta una petita capa de vernís que li aporta lluminositat i la protegeix de rascades.
– Cantonades arrodonides: per donar-li un petit distintiu i un toc diferent.
– Encunyats – ‘Troquelats’: Si necessites que la teva targeta tingui un forat o que es pugui partir en dos, … És una opció útil per a fer targetes més creatives.

· Díptics

50 díptics dissenyats i impressos: 100€

100 díptics dissenyats i impressos: 150€

Tipus de fulletó format per 4 cares, 2 interiors i 2 exteriors.
diptic

· Tríptics

50 díptics dissenyats i impressos: 100€

100 díptics dissenyats i impressos: 150€

Són el tipus de fulletó més coneguts. Estan formats per tres cares interiors i tres cares exteriors, el resultat de doblegar una fulla A4 en tres parts.
triptic

· Disseny Imatge Corporativa

Preu: A consutar.

Si el que necessites és possar cara a la teva empressa, nosaltres t’ajudem a crear la teva imatge corporativa. Et farem omplir un briefing on recollirem totes les teves necessitats comunicatives, l’estil i les aplicacions d’aquesta imatge. Possa’t en contacte amb nosaltres i ho anirem definint.