TargetComunicació

/ / Benvingut · Bienvenido · Welcome
CAT

Target és una agència de comunicació especialitzada en serveis gràfics i audiovisuals. El nostre objectiu és aconseguir que les empreses amb les quals treballem puguin millorar els seus beneficis a partir d’una bona comunicació. Per aconseguir-ho, oferim tota la nostra experiència, els materials i recursos audiovisuals i gràfics necessaris sense necessitat de subcontractar a tercers. Target parteix d’uns principis basats en la qualitat, la seriositat i la implicació en el teu projecte.

ESP

Target es una agencia de comunicación especializada en servicios gráficos y audiovisuales. Nuestro objetivo es el de conseguir que las empresas con las que trabajamos puedan mejorar sus beneficios a partir de una buena comunicación. Para conseguirlo, ofrecemos toda nuestra experiencia, los materiales y los recursos audiovisuales y gráficos necesarios, sin necesidad de subcontratar a terceros. Target parte de unos principios basados en la cualidad, la seriedad y la implicación con tu proyecto.

ENG

Target is a communication agency specializing in graphic and audiovisual services. Our goal is to ensure that the companies we work with can improve their benefits based on good communication. To achieve this, we offer all our experience, materials and the necessary audiovisual and graphic resources, without having to subcontract to third parties. Target is based on principles such as quality, seriousness and involvement with your project.

BenvingutTarget
/ / Què necessites? · ¿Qué te hace falta? · What do you need?
_3170347_retocada
· Sonoritzar un acte / Sonorizar un evento / Sound an event

A Target ens avalen més de 10 anys en el sector audiovisual del directe. Tant si has de gestionar un esdeveniment des de zero com si simplement és sonoritzar-lo, nosaltres ens n’encarreguem.
+ info …

Banner_portada
· Il·luminar un espai / Iluminar un espacio

Un photocall, una roda de premsa, un sopar, un esdeveniment, … Target possa a la teva disposició l’experiència i les eines per aconseguir crear l’ambient que desitges. Possa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns quin ambient vols crear.
+ info …

Disseny_web
· Video

Vols projectar un video, una pel·lícula, un esdeveniment en directe? Necessites pantalles de video perquè els ponents i els convidats puguin seguir la roda de premsa? Necessites gravar o una realització de l’esdeveniment? Nosaltres et podem ajudar.
+ info …

Disseny_web
· Streaming

Actualment els esdeveniments són més globals i han de poder-se visualitzar a qualsevol lloc. Per facilitar la difusió d’una roda de premsa, de la presentació d’un llibre o qualsevol altre tipus d’acte, Target possa a la teva disposició el servei d’Streaming. Qualsevol persona, independentment d’on sigui, podrà seguir l’esdeveniment per les principals xarxes socials.
+ info …

Wacom_tablet
· Disseny Gràfic / Diseño Gráfico / Graphic Design

No és el mateix una escola de música que un taller mecànic. La imatge corporativa i la manera d’expressar-se als seus públics objectius seràn ben diferents. A Target estem preparats per ajudar-te a trobar el teu cami, amb l’objectiu de construir una imatge de marca que s’adapti al teu perfil professional i que quadri amb el públic objectiu al que vols dirigir la teva comunicació.
+ info …

Wacom_tablet
· Fotografia / Fotografía / Photography

Si el que necessites és expressar-te clarament i directament al teu públic objectiu, nosaltres t’ajudem a fer-ho. A més, et donarem suport per fer difusió dels continguts que haguem creat per tu.
+ info …

Abraham Maslow
Antonio Noguero
Lorente
letherman
Polaroid
/ / Contacta amb nosaltres · Ponte en contacto · Contact with Us
Target Comunicació
Lloret de Mar
605 596 982
josepcm87@gmail.com